X-ing er et selskap som utvikler og produserer innovative kosttilskudd og annen ernæring. Vi lansert vårt første produkt, X-ing C-vitamin, på det norske markedet i september 2017. Og vi jobber nå med å utvikle nye produkter, samt utvide virksomheten til Skandinavia og resten av Europa. Helt siden oppstart har vi basert virksomheten på produkter med kvalitetsråvarer til en rimelig pris, og med våre kunder i forsetet, betyr de alt for oss.

Vår visjon er at våre kunder skal kunne oppleve en forskjell i hverdagen. Med det mener vi at at kundene skal få en bedre helse og dermed et bedre liv ved å benytte seg av våre produkter. Allmenkjent, vet vi alle at man får en god helse ved å kombinere trening med ett sunt og variert kosthold. X-ing produktene vil derfor være ett supplement til en sunn livsstil. Vårt mål er å gi kundene en bedre hverdag ved at de holder seg frisk, samt tilby riktig ernæring knyttet til trening.

 

Med X-ing kan du være 100% trygg på at du får unike produkter av aller høyeste kvalitet. Se etter X-ing neste gang du handler i en av disse butikkene.