C-vitamin brusende sugetabletter

X-ing C-vitamin er en brusende sugetablett som legges rett på tungen og har en oppløsningstid på 3 – 4 minutter. Tabletten steriliserer slimhinnene i halsen med en patentert sammensetning av ingredienser. Når tabletten kommer i kontakt med spytt vil det skapes en skumblanding som angriper bakterier og virus. Bruk X-ing C-vitamin til å både forebygge og lindre betennelse i halsen.

Ved å tykke play-knappen nedenfor vil du få en introduksjon til hvordan tablettene fungerer:

Hvorfor utviklet vi denne unike C-vitamin tabletten når det allerede finnes utallige tilnærminger på markedet?

Historien bak X-ing C-vitamin oppstod i de Østeriske Alper, hvor vår administrerende direktør var på skiferie med sin egen familie og to andre. En kald vintermorgen dagen etter ankomst satte han seg i skiheisen med en av de andre fedrene som helt tydelig hadde en begynnende halsbetennelse. Han så ikke helt bra ut, så i fravær av noe annet tar vår administrerende opp en brusetablett som han hadde i lommen på skijakken og sier «jeg har ikke noe vann, men du kan prøv å ta disse uansett». Han legger to brusetabletter direkte i munnen, og merkelig nok holdte han seg frisk resten av ferien. Det var i dette øyeblikket vår administrerende så sammenhengen, og utviklet det som i dag er X-ing C-vitamin brusende sugetabletter. Han tilpasset tablettene til å inneholde riktig mengde med syre og søtningsstoffer for en optimal sammensetning. Tablettene har en helt unik effekt, som hele vårt team og alle våre kunder allerede har opplevde.

 

Produktet er nøye testet og utviklet etter strenge kvalitetskrav. Med vår patenterte sammensetning av ingredienser, finnes det ingen andre aktører på markedet som har tilgang til å produsere denne type C-vitamin. Har du ikke opplevd effekten enda, kan du finne produktet i en av disse butikkene.

Ofte stilte spørsmål om X-ing C-vitamin:

Kan jeg ta tablettene med vann?

Ja, tablettene har en oppløsningstid på 3-4 minutter i både vann og munn. Tablettene har en mye lavere konsentrasjon av syre og søtningsmidler i forhold til brusetabletter som kun er beregnet på å bli oppløst i vann. Skal du ved formodning oppløse tablettene i vann, vil de ha en optimal blanding med et halvt glass vann. Tabletten inneholder 1000 mg C-vitamin og smaker også fortreffelig i vann. Dessverre vil tablettene i vann kun fungere som et kosttilskudd og du mister den unike halspleieeffekten.

Kan jeg overgå den daglige dosen?

Nei, man skal følge den anbefalte daglige dosen, som for voksne er ½ – 1 tablett per dag. For barn fra 3 – 11 år er den anbefalte desen ½ tablet per dag. Produktet skal ikke brukes av barn under 3 år, og skal oppbevares utilgjengelig for barn. Pakken inneholder 10 sugetabletter med 1000 mg C-vitamin.

Hva gjør jeg om jeg får en alergisk reaksjon?

Om en reaksjon på tablettene skulle oppstå, kontakt lege snarest.